Welkom bij Bamboe

Kindcentrum Bamboe is er voor kinderen, ouders en wijkbewoners uit Escamp. Kinderen van 0 tot en met 12 jaar kunnen bij Bamboe terecht voor onderwijs, opvang en activiteiten. Alle medewerkers van Bamboe werken samen aan optimale ontwikkelingskansen voor kinderen. Ouders zijn daarbij een belangrijke partner. Respect voor een ieders achtergrond vormt bij Bamboe de basis. 

Bamboe biedt 6 dagen per week een prikkelende en uitdagende omgeving  in een fijne veilige en vertrouwde sfeer. We werken vanuit één visie en met één doorlopende leerlijn. Dat biedt helderheid en houvast. Voor u en uw kind. Op deze locatie zijn ook het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), SBO De Haagse Beek en het welzijnswerk van Mooi welzijn gehuisvest.

Download hier onze flyer

Eén organisatie, drie oprichters.

Kindcentrum Bamboe is ontstaan op initiatief van de volgende organisaties:

  • Lucas Onderwijs: Basisschool voor kinderen vanaf 4 jaar. Een inspirerende en uitdagende omgeving waar kinderen zelf en samen met en van elkaar leren. Zo leggen zij de basis voor het vervolgonderwijs en verdere stappen in de maatschappij.
  • Dak kindercentra: Professionele kinderopvang voor, tijdens en na school voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. De kinderen krijgen dagelijks uitdagende activiteiten aangeboden waarbij ze hun talenten verder ontplooien.
  • JongLeren: Peuterleerplek voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar. Hier bereidt uw kind zich samen met leeftijdsgenootjes spelenderwijs voor op de basisschool. Ouders kunnen er met de kleinste peuters samen spelen en krijgen tips voor leuke, leerzame activiteiten thuis. 

Ook gevestigd in het pand: 

Daarnaast werken we nauw samen met professionele partners zoals kinderlogopedisten, psychologen en fysiotherapeuten.  

Wilt u meer weten?Loop dan gerust bij ons binnen of bel ons voor een afspraak. We maken graag persoonlijk met u en uw kind kennis en laten zien wat we te bieden hebben.

Klik hier  voor onze contactgevens.